tisdag 27 maj 2008

Köksgardiner

Jag köpte ju två gamla lakan på Myrorna för en tid sedan. Jag var även på Lantlif Anette´s affär My Home och köpte gardinkappor. Den uppmärksamme ser att snön har försvunnit och gräsmattorna har börjat grönska, sååå fint.

Nu har jag sytt lakanen till längder och kombinerat ihop dem med gardinkapporna från My Home. Det blev riktigt bra resultatet. Jag har köpt ett lakan till för jag tänkte hänga en längd i mitten också, men min dotter och Mannen tycker det är bra så här... Tja jag kanske får lita på dem, eller så gör jag en längd till. Har inte riktigt bestämt mig.
Jag målade mina IKEA stänger vita så de skulle passa bättre. Resultatet blev över förväntan. Jättefina och lagom Shabby.

4 kommentarer:

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad fint det blev i fönstret:)

Kram Annica

~Anitas Ljuva Rum~ sa...

Haha ja jag har nog börjat balla ur...så jag fick vackert lägga mig med mitt skåp projekt!

Supersnyggt i fönstret! Har dom där kapporna också men med den mörka monogrambrodyren...fasiken vilken vånda jag hade mellan dom och dom vita...ångrar nu att jag inte tog dom vita =)

Kram Anita

Sara sa...

Hejsan
Tack för kommentaren hos mig. Jag blir så glad när jag upptäcker nya fina bloggar. Vad fina gardinerna blev.
Kram Sara

Anonym sa...

Det är så himla kul att hitta alla de här inläggen på olika bloggar med återanvändning av gamla saker på olika sätt! Jättefina gardiner!