lördag 27 februari 2010

39 år och en vecka

Så är det. Förra lördagen fyllde jag 39, och då bjöds det på tårta. Hade gjort chokladbottnar, tyvärr blev de lite torra, skulle nog satt fyllningen direkt och inte väntat till morgonen efter.

Här är resultatet. Den ser snarrig ut ialla fall.


Självklart fick jag presenter också. Bland annat denna Madonna av Man och barn. Precis en sån jag har velat ha en tid nu. Tänk att Mannen kunde gissa att jag ville ha en Madonna *blink*.



Eftersom jag fick en del pengar också passade jag på att unna mig en klänning/tunika från Joy. Jag har sneglat på en vit liknande några månader men varit alldelens för snål. Och tur var kanske det. För nu när jag skulle slå till hade denna skönhet inkommit i affären. Åhhh kan det inte bli vår NU! Den passar perfekt till jeans oxå, men tänk denna när det våras mer.


Dessa tunikor hittade jag på Cubus, 50 kronor styck!!!! Det är sällan jag gör fynd men nu gjorde jag två fynd! Knappt man tror det är sant.
Ha en fortsatt bra helg nu alla, kram Catharina

söndag 14 februari 2010

Överraskning och stickade sockor

Idag är det Alla hjärtans dag och själv fick jag present av Mannen...ett jättefint halsband.


För ett tag sedan lånade min dotter mitt mönster som jag använt när jag målat monogram på mina gardiner och en kudde. Hon skulle ha det till slöjden eftersom hon höll på att sy en tygpåse. Eftersom det var ett tag sedan hade jag helt glömt bort det, men så för en vecka sedan skickade hon ett sms att hon hade en överraskning...

Kolla vad fin väska hon gjort. Monogramet är tovat, hur läckert som helst. Den är verkligen super fin.


Benvärmare och höga sockar är ju super poppis nu. Har länge velat hitta några fina sockor. Men icke, så det blev ett besök till garnaffären istället. Och här är resultatet. Så varma och sköna att tassa omkring med.