söndag 23 november 2008

Här skulle jag...

...visa er mitt julpyssel och ljushållarna jag vann på tradera. Men min älskade dator** har börjat leva sitt egna lilla liv. Den är verkligen tålamodsprövande just nu. En treåring i värsta trotsen skulle inte kunna mäta sig med denna lilla dator. Har försökt få min man att förstå att datorn är i behov av hjälp och måste genast till datordoktorn... Ska nu själv försöka hitta alla kvitton på den och sen är det adjö för ett tag med datorn. Om det är något jag verkligen ogillar så är det när bilen inte fungerar som den ska och när datorn inte gör som jag vill...jaa jag vet I-landsproblem, men jag blir i alla fall så ** irriterad.

Kram Catharina

söndag 9 november 2008

Det blev shopping i helgen igen...

På ÖB hittade jag dessa gamla zinkhinkar för 25 kr styck. Ett riktigt fynd. I en av dem tänkte jag sätta lite granris och ställa på bron, det blir fint nu till jul.
Sen har jag även inhandlat spegeln till nya badrummet. Jag har inte tänkt på att jag kan ha denna som badrumsspegel, jag har ju sett spegeln flera gånger och tyckt att den är rätt fin. Men så förra helgen när jag var in på My Home stod den bara där och skrek efter mig=) och jag föll för den. Även Mannen blev förtjust i den och ja då är det väl bara att slå till. Hem och måtta om den skulle passa, ringa Anette och lägga undan den och nu i helgen fick den komma till sitt nya hem. Ååååh vad jag längtar till jag får hänga upp den.

lördag 8 november 2008

Utmaning

Har i veckan fått en rolig utmaning av Marlené Leamarlene, eftersom jag jobbar borta på veckorna så tar jag tag i det nu.

Reglerna för utmaningen är följande:
* Länka den som utmanar dig och sätt in dessa regler på din blogg.
* Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
* Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.
* Låt dem få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar i deras blogg.

Då ska vi se:
1. Jag är rätt så kreativ i mina planeringar, vilket inte alltid uppskattas av Mannen. Oftast blir det han som får ta över och göra klart de mer knepiga sakerna. Men med lite flörtande gör han det så gärna. Sen är jag en riktig hemma-människa. Jag riktigt älskar att vara hemma, gå omkring och pyssla och mysa, bara vara helt enkelt. Älskar även romantiska saker och ting.

2. Vill ha koll på saker. Jag hatar när saker bara "flyter omkring". Nä ordning och reda ska det vara. Inte så att här är välstädat, men saker som ska ske vill jag ha en struktur över.

3. Jag har rysligt svårt att säga nej. Ibland spelar det ingen roll hur mycket jag har att göra, utan frågar nån så svarar jag ja. Självklart tycker jag det är roligt att kunna hjälpa till, men ibland är det nog bra att kunna säga nej.

4. Jag har väldigt lätt att gråta. Oftast när barnen gör något bra vill det på å tåras. Barnens skolavslutningar är som gjort för en liten tår. Senaste skolavslutningen när en av lärarna läste upp en "uppsats" om mobbing föll tårarna.

5. Jag kollar alltid plattorna innan jag går och sover...2 gånger för säkerhets skull.

6. Jag är sjukt rädd för ormar och råttor (även möss är råttor för mig). Jag har aldrig sett en orm ute i naturen och det är jag väldigt glad över. Möss hatar jag, jag kan inte sätta ord på hur läskigt jag tycker det är med dessa små djur. Men jag fryser, får hjärtklappning och blir så vansinnigt rädd när jag ser dem.

7. Min man säger att när jag inte fått mat på länge blir jag riktigt tjurig, lågt blodsocker gör mig till en "pain". Men då är det ju bra att Mannen vet om det så han inte behöver reta mig när jag är hungrig, hihi.

Nu ska jag skicka denna vidare. Några av er kanske har fått den redan, men ni får ha överseende. Så om ni har lust och ork... De jag skickar denna utmaning till är:
Caroline Lillcaroline
Åsa Spetsar och Zink
Siv Vit spets
Maud Gårdsromantik Havsviken
Vitt hemma
Mia Lilla Blanka
Mari Guldkant på livet

söndag 2 november 2008

Senaste shoppingen

Har handlat lite i huvudstaden...
Två gamla sjökort som jag suktat efter i någon vecka. Har platsen klar för dem men inte rummet som de ska vara i ;-)

Fyndade även några stora prismor. Vackert och dekorativt. Dessa köpte jag på Tiffanys, en affär jag ofta besöker numer. Det var allt för denna gång och nu börjar min nedräkningen på veckopendlingen, 4 veckor kvar.