lördag 22 januari 2011

Var har jag varit och vad har jag gjort?

Jag är inte så flitig bloggare just nu, men det är så ibland. Man hinner inte allt man vill. Jag började ju som sagt nytt jobb mitt i värsta julstressen, vilket gjorde att man kom efter med alla "vill göra" saker. Jag är inte riktigt ikapp än...men det kanske man aldrig blir. Det dyker hela tiden upp nya ideer, kan inte förstå...:) Tänkte visa lite bilder på saker som varit sista tiden. Lilla systerdotter fyllde år i november och själklart fick hon en god tårta av moster. Hello Kitty skulle det vara OCH den ska va´ rosa. Okej, allt för dig lilla vän.
Kan säga att den blev bra och super smarrig.

Får man nytt jobb så ska man få present oxå!! Det förstod Mannen och som en liten grattispresent från familjen hade han naturligtvis ordnat med present.

Min Man vet vag jag vill ha. Kolla snyggnycklarna!!
Så kom min sista dag på gamla jobbet, och som sig bör bjöd jag på fika. Jag bakade hela veckan, la verkligen ner hela min själ för mina fina arbetskamrater:))...

...och självklart blev det riktigt smarriga tårtor.

Jag har i alla fall tagit mig lite tid att pimpa lite här hemma. Min gamla keramik vinkylare fick känna på penseln. Den har alltid varit väldit fin att ha köksslevar och dyligt i men så fuuul. Den har många gånger varit på väg bort, men den är ju så praktiskt. Så för att ge den en sista chans fick den bli vit.

Oj vad fin den blev igen. För den har ju varit fin någongång tidigare oxå.

Till julklapp önskade jag och Mannen oss nya mattor. Jag har ju tidigare visat mina nya köksmattor. Vi har även förnyat vardagsrummet med en riktig snygging. Såg den hos Mia med bloggen My shabby chic house och föll pladask. Så när tomten varit kastade jag mig på datorn och klickade hem en jag med. Men eftersom hunden började löpa precis när jag vill lägga ut mina mattor så har de fått vänta.

Men den som väntar på nått gott...väntar ALLTID för länge. Men nu ligger den där och är snygg.
Ja det var lite av vad jag gjort senaste månaderna, men nu ska här bli andra bullar...hoppas jag. Kram Catharina