fredag 31 december 2010

Nytt År på gång

Ja då var snart ytterligare ett år slut och ett nytt år med nya möjligheter och överraskningar finns där framför oss. Vem hade kunnat tro att 2010 skulle gå så fort och bli så händelserikt, eller vissa saker visste man ju skulle hända men andra saker hade man aldrig trott skulle ske.
2010 innehöll en resa till Thailand med hela familjen, en resa som sent kommer glömmas. Det var nog hittills den bästa resan vi gjort. Sedan renoverade vi köket, något jag drömt om och längtat efter. Det är inte riktigt klart än, en silikonsträng saknas och ett lager målarfärg i ena portalen. Efter sommarsemestern såg jag en platsannons som kändes sååå bra, jag skickade in mitt CV och ett personligt brev och FATTA!!! 13 December började jag mitt nya jobb!!! Så otroligt spännande och häftigt...tänk att de valde just MIG! Självklart saknar jag mina gamla arbetskamrater, som är världens bästa;) Men mina nya arbetsuppgifter känns riktigt roliga och det är utmanande att få lära sig nya saker.


Årets julgran kläddes i ny skrud detta år. Det blev bara silver i den, vilket blev riktigt fint. Tyvärr så är stammen krokig och hur vi än vred i den ser den sne ut. Men vad gör väl det när det blev världens bästa jul...

Den eländigt fula julgransfoten dolden jag med en extra julgransmatta som jag vek upp runt omkring och knöt fast. Mycket bättre. Tänk att det ska vara så svårt att tillverka snygga julgransfötter.

För delar av alla julklappspengar köpes det mattor. Till köket blev det svarta KARIN. Har spanat på dem ett tag och nu slog vi till. Till vardagsrummet har vi oxå köpt en ny matta, men den har vi inte fått än. Längtar!!
Nu ska jag stryka duken som ska ligga på bordet ikväll. Kocken har intagit sin plats vid spisen:)och snart ska här frossas. Det blir en lugn kväll här eftersom jag har lovat att skjutsa och hämta sonen. Jag önskar er alla en mysig och bra Nyårsafton och ett nytt spännande år.
Kram Catharina