fredag 20 augusti 2010

Still learning...

Mannen fyllde år förra helgen och då blev tårtan en avbild av en domartröja, eftersom han är både fotbolls och hockeydomare.


Jag bjuder på 2 bilder, tyvärr är de inte perfekta, men jag lär mig än. När barnen var små gjorde jag alltid roliga tårtor till dem, men sedan har tiden inte riktigt funnits. Men nu har jag återupptagit det intresset. Till nästa gång vet jag mer hur jag ska göra, denna gång hann den j***a tårtan tina för mycket och gick sönder på sina ställen (det var mycket nära att det inte blev någon tårta till födelsedagsbarnet), det är mycket lättare att arbeta och forma när den är halvfrusen.
Fyllning: dumlefluff och jordgubbsmousse. Spacklad med Italiensk marängsmörkräm. MUMS
Kram Catharina

onsdag 11 augusti 2010

Snyggbyxor

Måste bara visa en bild på mina nya snyggbyxor som jag fick av Mannen tidigare. Fick även ett par trädgårdshandskar, men dessa spar jag till någon bal eller nåt... De är så söta med spets och allt... Bilden är lite suddig, men man ser ändå hur snygga byxorna är. Jag älskar dem!!

Yes, Mannen, jag är redo med mina snyggbyxor...när börjar vi bygga mitt uthus med växthus??


Vi hade middag i Lusthuset härom kvällen, visar en bild av dukat bord. Det är så mysigt att sitta där och äta med goa vänner, särskilt nu när det börjar bli mörkt på kvällarna.
Kram Catharina