torsdag 29 juli 2010

Här händer det saker

Som vi har slitit med vårat nya kök. Men äntligen är det nästan klart. Nu återstår taklister och en övergångslist mellan pärlspånten och den liggande panelen. Mot panelen på bänken behövs en siliconsträng oxå, men färgen måste härda först.

Gillar verkligen kontrasten mellan svart och vitt, det blir så snyggt och stilrent på något sätt.


Lite piff återstår oxå, som tyg uppe i vitrinen. Vi är riktigt nöjda över våra luckor. Jag har fått ljusa luckor vars modell jag tycker riktigt mycket om och mannen har fått laserad massiva luckor precis som han gillar.


Kranen är vår gamla IKEA kran, men det ska en ny kran dit...måste bara spara lite pengar först. Kranen som ska investeras kostar lite mer än vad min plånbok klarar av just nu.


Hög pärlspåntpanel på väggen. Vi har så i hallen oxå och tyckte det skulle bli perfekt med det i köket med. Tapeterna var inga som vi kollat på men när vi fick dem framplockade på affären kände vi båda att vi hittat vår tapet. Lagom mycket färg. Och mina mårbackor i fönstret. Inte så snyggt med underläggen de står på, men fönsterbrädan behöver några fler dagar på sig att härda.


Min tallrikshylla hamnade på plankväggen där den gör sig mycket bättre än på någon annan vägg den har suttit på.
Här har det hänt mer saker oxå, ute på altanen, men det får bli en annan gång.
//Catharina