tisdag 30 mars 2010

Snart påsk

Snart är det påsk och i år ska vi vara hemma. Det ska bli rätt skönt det också. Så i år har jag tagit fram lite påskpynt.

Jag har tagit fram påskriset jag spraymålade vitt för några år sedan, ja faktiskt... Jag har haft det på vinden och det har hållt sig hur bra som helt, man kan inte tro att det har några år på nacken. Det måste blivit konserverat av sprayfärgen.


Jag har även delat på en påsklilja och stoppat ner en lök i var sin kruka. Inge jord bara några vita stenar från stranden i Höganäs.

Visst blev det bra.

Till sist mina sticklingar. De växer så det knakar, måste nog sätta om pelargonerna till helgen.
Och allra sist måste jag berätta...igår beställde vi nytt kök!!!!

söndag 7 mars 2010

Två projekt som är klara också lilla vovven

Rom byggdes inte på en dag...ej heller vårt vardagsrum.

Men nu sitter taklisterna också på plats. Vi köpte stukaturlister i frigolit som vi målat. Tycker de passade bäst till tak, tapeter och golvlister. Vi är så nöjda med resultatet. Det blev precis så som vi tänkt oss.

Efter lite tjat på Mannen tog han itu med det nya skåpet där alla DVD och TV spel ska förvaras.Har länge haft bilden av skåpet klar i mitt huvud. Av ett gammalt fönster skulle det byggas.
Själva skåpet är gjort av pärlspånt som jag har målat och skavt.


Så här ser det ut framifrån. Visst är det fint. Har satt en vit spets bakom glaset så syns inte alla filmer och spel som är där i. Tycker det blir mer vilsamt att se på skåpet också med spetsen där.

Måste bara visa vårt lilla troll. Här är vi på hundkurs och springer genom långa rör. Det var lite läskigt första gången, men när första gången var avklarad sprang hon igenom det hela tiden. Gissa om hon tyckte det var kul!!!!

Hon är en riktig pain på kurserna. Hon skriker och skäller och ska hela tiden vara i centrum, men direkt hon får en uppgift att lösa bara älskar hon det. Man behöver inte frysa när vi är där, utan både jag och Mannen är genomsvettiga innan det är slut.
Kram Catharina