söndag 31 januari 2010

Klokord av Ernst

"Jag tycker man ska unna sig en skön paus nu och då!" Så sant så...


Vår pall har genomgått en "make over". Från att varit laserad i en röd/brun färg har den nu blivit vit. På pallen målade jag sedan ett litet citat av Ernst. Han har ju lite småroliga kommentarer som ändå är så kloka.




Tycker resultatet blev riktigt bra. Skavde den lite oxå så den skulle se använd ut, vilket den faktiskt är också. Denna pall används överallt, i köket som extra plats, i garaget när man behöver nå något som är högt upp osv.


Tallrikshyllan har fått ny plats nu också. Det blev mycket bättre, den kändes så inklämd där den hängde tidigare.

måndag 18 januari 2010

Min julklapp av Mannen

Oj vad tiden går, snart har januari passerat. Jag har ju inte visat vad Mannen gav mig i julklapp.


Denna fina tallrikshylla hade han snickrat ihop till mig. Tycker verkligen om den.

Det enda problemet är att hitta en plats som känns rätt. Där den hänger nu känns den lite inklämd. Ska försöka hinna med att flytta den till ett annat ställe senare i veckan.
Ha en bra vecka nu. /Catharina

fredag 1 januari 2010

God fortsättning.

Nyårsafton avnjöts med god mat och goda vänner. Fick även agera taxi. Med tonåringar i huset blir det en del skjutsa och hämta. Men det kan det vara värt, då vet man vad de gör och att inget händer dem.


I kandelabern brann den fina ljusen...de som jag och min dotter stöpt under mellandagarna. Vi brukar normalt göra det innan jul, men i år blev det efter jul.


De första doppningrna ser ljusen inte mycket ut. Ibland har man svårt att tro att de verkligen ska bli stora och fina...


Men med ett antal doppningar så blir de tjocka och fina ljus. Kram Catharina