söndag 29 november 2009

Snart jul!!!


Idag är det första advent. Har tagit fram lite julsaker, inte allt men julstjärnor och ljusstaken. Nu saknas det bara lite snö ute, så kan julkänslan börja infinna sig på riktigt.


Hade middagsgäster igår. Alltid lika trevligt. Vi hade verkligen kul och åt gott. Sen är det ju så kul att få duka och fixa inför middagar. I de gamla kakformarna hade jag tänt ljus, lite variation till julgransljusen jag annars brukar klämma fast på tallrikarna.


Vi har ju renoverat lite i vardagsrummet också. Nya tapeter, höga golvsocklar och gjort om taket lite.


Vi gjorde en lägre kant runt om i taket. På samma sätt som vi gjort i nya badrummet. Det blir så fint. Nu är det bara taklister som saknas.



Har börjat pimpa lite också. Men det får ta lite tid, jag vill inte sätta upp något som jag inte verkligen känner för. Oftast blir det bäst när man fått bo in lite.

Ha det gott alla /Catharina

lördag 21 november 2009

Ni glömmer väl inte bort tävlingen??

Klicka här och var med på tävlingen hos Maud, vinsten är en jättefin kandelaber.

söndag 1 november 2009

Renovering pågår!

Oj vad jag har längtat att vi ska tapetsera om i vardagsrummet samt göra taket lite finare. För två veckor sedan kom tog vi itu med projektet. Det är inte klart än, men det börjar närma sig.

Vi har rivit alla skarvar på de gamla tapeterna. Eftersom det bara varit tapetserat en gång tidigare i rummet lät vi gamla tapeterna vara kvar och fixar bara skarvarna.


Tapeterna som ska upp har vi haft hemma i sju år. Vi hittade den när vi var i ett annat ärende på färgaffären. Den fanns i reahörnan och var ett riktigt fynd. Tror det kommer bli bra, jag tycker verkligen om tapeten trots att den legat i garaget så många år.


Taket har fått sin nya look. Tidigare satt här plattor i taket, men nu har mannen satt upp gips och gjort en kant runt om som är lite lägre. Jag är verkligen "in love" i sådana tak. Har så i nya badrummet oxå.


Oxå en bild på lilla sötisen. Hon är så go, kudde och allt när hon sover.
Ha så gott nu, Catharina